COM FUNCIONEN LES NOSTRES ESPELMES ENERGÈTIQUES

Aquestes espelmes no són únicament decoratives, són espelmes energètiques.

És a dir, durant la seva elaboració han estat carregades energèticament amb l’energia d’alguns minerals com:  l’amatista, i el quars. Són artesanes i naturals.

Aquestes espelmes tenen lectura, és a dir, un cop cremada del tot podem desxifrar el missatge que té per tu.

Espelmes energètiques Dalí. El groc és el color de la saviesa, està relacionat amb la feina, els estudis i també amb el tercer xacra, el plexe solar, el xacra del poder.

T’explico com fer-ho:

Escull l’espelma que vulguis treballar (trobaràs el significat de cada espelma a l’etiqueta). Una bona opció és començar per l’obrecamins. Posa-la en un plat gran cobert prèviament amb paper d’alumini. Busca un lloc segur i sense corrent d’aire per encendre-la. Que sigui un lloc que no l’hagis de tocar durant tota la seva crema (pot durar entre unes hores i 4 dies… segons la mida de l’espelma i l’energia que s’hagi de moure.)

 Encén l’espelma amb un llumí, posant atenció plena al ritual que estàs fent i donant-li la intenció que vulguis. (És molt important focalitzar-te amb una sola intenció per poder fer una bona lectura).

Ara sí, ja pots deixar que l’espelma treballi per tu, aportant llum a la teva vida, il·luminant el teu camí i sobretot encenent la llum que ja ets!

Un cop s’apagui i es refredi l’espelma em pots enviar les fotos del resultat per watsapp (el telèfon està a l’etiqueta).

Necessito fotos de la part del davant i també de la part de sota. Primer fas foto de la part que et queda visible i després has de desenganxar la cera del paper d’alumini, girar- ho i repetir la foto per aquesta banda;). És molt important que es vegin bé els colors. No llencis la cera fins que no t’hagi passat la lectura.

MOLTES GRÀCIES PER LA TEVA CONFIANÇA.

ET DESITJO UN CAMÍ PLE DE LLUM!

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint