Les propietats de les espelmes de mel

Les espelmes de mel són molt apreciades pels seus beneficis i propietats energètiques úniques. A continuació, et presentaré alguns aspectes interessants sobre aquestes espelmes.

  1. Qualitat de l’aire: Una de les grans avantatges de les espelmes de mel és que, en cremar, alliberen ions negatius a l’aire. Això ajuda a netejar l’aire de partícules contaminants i millora la qualitat de l’aire que respirem. Això pot ser especialment beneficiós per a les persones amb problemes respiratoris com l’asma o les al·lèrgies.
  2. Cera de mel natural: La cera de mel és un producte totalment natural, obtingut de les abelles. No conté ingredients artificials ni substàncies químiques. És una opció més saludable i ecològica 
  3. Estètica: Les espelmes de mel tenen un aspecte molt atractiu i rústic. La cera de mel té un color daurat i una textura única que aporta calidesa i elegància a qualsevol ambient. Són ideals per a decorar la teva llar, crear una atmosfera acollidora o com a detall en ocasions especials com casaments o celebracions
  4. Propietats antibacterianes: La cera de mel té propietats antibacterianes naturals, la qual cosa significa que, quan les espelmes de mel es cremen, poden ajudar a purificar l’aire de bacteris i gèrmens.
  5. Cera pura i natural: Les espelmes de panal d’abella estan fetes amb cera d’abella pura, que és totalment natural i no conté cap substància química o artificial. La cera d’abella és produïda per les abelles i té propietats molt beneficioses per a la salut.
  6. Beneficis terapèutics: La cera d’abella és coneguda per tenir propietats terapèutiques. Quan les espelmes de panal d’abella es cremen, alliberen un lleuger aroma a mel, que pot ajudar a relaxar,  alleujar l’estrès i millorar la qualitat del son.
  7. Energia càlida i acollidora: Les espelmes de mel emeten una energia suau i càlida que crea un ambient acollidor i relaxant en qualsevol espai. La llum suau d’una espelma de mel pot ajudar a generar una atmosfera pacífica i tranquil·la, la qual cosa les converteix en una excel·lent opció per a la meditació, la relaxació i la pràctica de la plenitud.
  8. Energia positiva i equilibrant: Les espelmes de mel s’associen amb l’atracció d’energia positiva i equilibrant. La mel té propietats energètiques que poden ajudar a atraure prosperitat, abundància i harmonia a la vida de les persones. En encendre una espelma de mel, es crea un ambient propici per atraure aquestes energies positives i equilibrar l’energia de l’entorn.
  9. Connexió amb la natura: La mel és un producte natural que s’obté de les abelles i està estretament vinculada amb la natura. En utilitzar espelmes de mel, es fomenta una connexió amb la terra i els cicles naturals. Això pot ajudar a augmentar la sensació d’arrelament, connexió amb un mateix i amb l’entorn natural.
  10.  Ritualitat i intenció: Cremar una espelma de mel pot ser un acte ritual significatiu. En fer-ho, pots establir una intenció i dirigir la teva energia cap a un objectiu específic. Moltes persones utilitzen espelmes de mel en rituals d’amor, prosperitat o sanació, focalitzant la seva intenció i energia cap a aquests propòsits.

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint