Espelmes · Melts · Rituals

abundància aromaterapia colors espelmes espelmes de mel lectura meditacions melts podcast rituals sant joan Treball interior

Espelmes de Mel

Les espelmes de mel són les més potents que hi ha. Són les millors aliades a l’hora d’atraure energies positives i abundància en tots els àmbits de la teva vida. T’ajuden a crear un ambient de pau i harmonia a la teva llar i el seu gran aroma et transporta a un oasi de benestar.
Les pots utilitzar sempre després d’una neteja energètica per pujar la vibració i endolcir l’ambient. Ideal per acompanyar-te en els teus moments de calma, meditació i estudi i sempre que vulguis atraure la bona sort, harmonia i energies positives a la teva vida.
Les nostres espelmes són 100% naturals de cera d’abella de la península i per això destaca el seu gran aroma.
Si agafes l’hàbit d’encendre les nostres espelmes de mel cada dia 11 i 22, ben aviat veuràs com la teva vida millora, com a la teva llar es respira més harmonia i com cada vegada atraus persones i situacions més positives a la teva vida.

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.