Espelmes · Melts · Rituals

abundància aromaterapia Atracció colors espelmes espelmes de mel lectura meditacions melts podcast rituals Treball interior

Aromaterapia

Hi ha olors que ens poden excitar sexualment, altres ens poden fer sentir tristos o enfadats i d’altres poden incitar al nostre cervell perquè emanin emocions positives, etc..

Quan olorem estem creant una espècie de biblioteca de records i d’associacions emocionals, això passa de manera subconscient. Les olors marquen la majoria d’experiències de la nostra vida.

Espelmes Dalí comptem amb una àmplia gama d’espelmes, Melts, fragàncies i  encens per ambientar la teva llar o el teu negoci segons les teves necessitats.

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.