Espelmes · Melts · Rituals

abundància aromaterapia Atracció colors espelmes espelmes de mel lectura meditacions melts podcast rituals Treball interior

Melts

Benvinguts a un viatge sensitiu, on la fusió màgica de la cera es converteix en una experiència que et tocarà el cor. Submergeix-te en la nostra col·lecció exclusiva de Melts, creada amb passió i dedicació per despertar emocions profundes i portar a la vida la riquesa de l’aroma.
Els melts són petits tresors de cera natural de qualitat impregnats amb essències que despleguen un món d’aromes quan es fonen en un cremador amb la flama d’una espelmes de te de cera natural i/o vegetal.

Els melts ofereixen una manera subtil i agradable d’introduir l’aromateràpia a la teva vida diària. Pots triar melts amb aromes que s’ajustin a les teves necessitats, ja sigui per relaxar-te després d’un dia agitat, millorar la concentració mentre treballes o crear una atmosfera romàntica per a una ocasió especial.

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.