Nosaltres

Elevant consciències

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.
En l’àmbit professional als 21 anys ja vaig engegar el meu primer negoci, un centre de bellesa i massatges que vaig liderar durant 11 anys.
Ja fa temps que he descobert que la meva missió de vida és elevar la meva consciència i ajudar als altres en aquest procés de despertar aportant inspiració, motivació i empoderament. He sigut molt autodidacta i també he fet i continuo fent moltes formacions tant en l’àmbit professional com de l’autoconeixement i desenvolupament personal. Actualment tinc una consulta on ofereixo servei de massatge terapèutic, teràpia energètica tècniques de meditació i relaxació, formació de Reiki i sessions individuals per ajudar -te a conectar amb qui ets realment i viure la vida que et mereixes viure.

Sempre m’han agradat les espelmes, des de ben petita que n’encenia quan sabia que algú de la familia o algun amic no estava bé, en aquells moments era la meva manera d’aportar el meu granet de sorra, la meva llum.
Vaig començar a tenir alguna espelma energètica a la consulta, primer eren per ús propi i després les vaig començar a recomanar als meus pacients perquè em vaig adonar que era una eina molt potent. Realment són unes espelmes que mouen molta energia i ajuden a posar molta consciència als processos que estem vivint. Dia a dia em demostreu que són un molt bon complement a les meves sessions. Amb poc temps han tingut tan bona acollida que el racó de les espelmes ha anat creixent tant fins a convertir-se en una botiga online. Vaig optar per aquest format per dues raons principals: una és la llibertat que m’ofereix el format de botiga no presencial i l’altra, i no menys important és poder arribar al màxim de persones possible, perquè sigueu on sigueu pugueu gaudir dels grans beneficis que aporten les nostres espelmes, perquè sigueu on sigueu us pugui aportar la meva llum.
La màgia de la vida ha fet que aquestes dues sinergies, la meva vocació (ajudar, inspirar i motivar) i el poder de espelmes energètiques es puguin unir per arribar a un altre nivell, ajudant a més persones i d’una manera més profunda.

Agraïda per aquest viatge anomenat vida i per poder compartir amb tu la meva missió de vida i la nostra llum.

Subscriu-te al nostre butlletí

Volem compartir amb tu

novetats, els dies especials per fer una encesa, i moltes més coses

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.