Blog

Un espai per sentir

Blog

“Un Any d’Emprenedoria i Abundància. Il·lumina el teu 2024 amb Espelmes Dalí!”

EDALI 2024

Estem a les portes d´un any que promet ser tan brillant com les nostres meravelloses espelmes. El 2024 no només és un número al calendari; segons la numerologia i el zodíac xinès ens espera un any poderós, ple d’oportunitats per a l’èxit i la prosperitat. Prepareu-vos per encendre la flama dels seus projectes i veure’ls florir!

Any Nou: Un Nou Inici Amb Energia Positiva

EDALI anynou

Amb l’arribada del Any Nou, arriba també l’oportunitat de començar de nou, de deixar enrere el passat i abraçar un futur ple de possibilitats. Aquest Any Nou, deixem de banda les velles rutines i donem la benvinguda a una onada d’energia positiva que ens inspiri a créixer i a prosperar en tots els aspectes de la vida.

Quan el pes de les vivències ens deixa esgotats a l’acabar l’any

IMG 20231031 WA001022

Quan el pes de les vivències passades ens deixa esgotats, i les emocions es converteixen en una càrrega aclaparadora, el desig d’una purificació energètica emergeix com una necessitat imperiosa. En aquests moments crucials, les espelmes de mel de neteja d’Espelmes Dalí esdevenen més que simples fonts de llum suau; es converteixen en guies que naveguen les aigües turbulentes de les emocions. Encendre la Ruda de Mel de Neteja es converteix en un ritual que ofereix refugi emocional, alliberant tensions i obrint camí a un corrent d’energia purificadora.

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.