Autoconfiança

Imagen de WhatsApp 2023 03 30 a las 12.31.48

L’autoconfiança és un tret valuós i essencial per al desenvolupament personal i l’èxit en diverses àrees de la vida. L’autoconfiança implica creure en les pròpies habilitats, capacitats i valors, i tenir una mentalitat positiva cap a un mateix.

Perquè és beneficiós encendre espelmes?

pxfuel.com 2022 09 23T103917.036

En el següent article et donaré 8 motius per encendre una espelma. De fet motius n’hi ha molts més dels que jo t’explico i segurament, tu, lector, lectora, en tens d’altres que t’animo a compartir als comentaris i/o a les xarxes socials perquè ens en puguem beneficiar tots. Gràcies per endavant!

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.