Obrecamins

Obrecamins

Desbloqueja i neteja tots els aspectes de la teva vida : amor, sort salut, energia, pors, feina, familia, estrés, alegria i creativitat. Ajuda a començar nous camins. T’ajuda a aplanar el sender per aconseguir abans els teus propòsits.Es pot utilitzar a nivell general o bé enfocat en algun aspecte concret que tinguem desbloquejat : amor, familia, etc.. Se li pot fer alguna pergunta concreta i la seva lectura ens ajudarà a comprendre quins són els aspectes que hem de treballar. Les preguntes estaran enfocades a saber el perquè del teu bloqueig. Per exemple: el cas d’un client que no li acaben de fluir les feines, l’obrecamins ens pot indicar que hi ha un tema d’energies negatives que l’estan perjudicant, o bé que necessita fer algun moviment de papers, o ens mostrarà qualsevol altre motiu que estigui bloquejant la fluidesa en la feina.

Com utiliitzar-la?
Abans d’encendre l’obrecamins has d’estar al màxim de concentrada i conscienciada possible en la petició que vulguis fer. Busca un lloc tranquil on puguis posar l’espelma i treballar el teu propòsit en un ambient propici. Et recomano que utilitzis un plat o safata gran perquè la cera pugui fliur i obrir-se i si pot ser amb una base d’alumini o amb paper de forn millor, per facilitar la lectura (necessitem foto de la part davantera i del “cul” de l’espelma). Per últim, encén-la amb un llumí de fusta i deixa-la cremar completament. Si has comprat la opció “Amb lectura” pots enviar la foto per davant i per darrera de la cera que hagi quedat al watsapp que trobaràs junt amb l’espelma indicant la petició amb la qual has encès l’obrecamins per poder-te’n fer una bona lectura.

Amb què la pots combinar?

És ideal encendre aquesta espelma abans de fer una petició concreta per alliberar els obstacles i facilitar l’entrada de bones energies. Es pot utilitzar conjuntament amb una espelma de mel amb petició personalitzada per atraure bona sort en el projecte concret que volguem treballar i abans de qualsevol altre espelma de petició concreta (amor, feina, salut…). Per exemple, si tens un bloqueig en el tema de trobar una parella, pots encendre una obrecamins per desbloquejar i una espelma de mel amb la teva petició. Un cop consumida, l’obrecamins ens dirà com ha fet el treball i quins aspectes has de treballar si és que encara ha quedat algun bloqueig. I això ho pots fer amb qualsevol aspecte de la teva vida: diners, familia, papers, feina, etc… També la pots encendre per fer un desbloqueig general tal i com he comentat al començament d’aquest article.
Ho pots complementar amb el nostre melt de neteja per ajudar a netejar i purificar el camí.

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint