Ritual dia 11 i 22

Ritual dia 11 i 22

🍀La saviesa del Feng Shui ens diu que els dies 11 i 22 de cada mes són dies especials en que l’energia està en una vibració més alta i positiva. Aquesta màgia dels dies 11 i 22 són el pretext perfecte per atraure a la nostra vida allò que desitgem🍀

Encendre una espelma de mel cada dia 11 o 22 o tots dos de cada mes i t’ajudarà a obrir els teus camins. Els dies 11 i 22 de cada mes hi ha una energia especial on és ideal encendre una espelma de mel, pots fer-ho sense demanar res, confiant en que ella ja sap el que necessitem en cada moment o bé escollir les nostres espelmes de mel personalitzades on t’hi posem la teva petició.

Aquestes espelmes potencien els aspectes positius de la nostra vida, família, feina, salut, diners, felicitat i tot el que necessitis. Les espelmes de mel són utilitzades com a reforç amb altres rituals ja que la seva energia és molt potent, per això, sempre que vulguem una ajuda extra en els nostres rituals, hi posarem una espelma de mel per potenciar. L’Esoterisme considera la mel com a símbol del Jo superior que ajuda a aconseguir els objectius tant de la riquesa, salut i prosperitat, com del sexe, amor i felicitat.

La pots encendre sola o en grups de tres. Al encendre una espelma de mel, entrarà a la teva llar bones benediccions, riquesa, dolçor i harmonia.


🕯️Agafar l’hàbit d’encendre espelmes de mel aquests dies tan especials és un gran benefici per tu. L’espelma representa l’abundància i la prosperitat💰
Un altre benefici d’aquest ritual és el seu efecte de pau, ajuda a millorar les relacions i a tenir més bona harmonia familiar.💞

✍️Com pots fer el ritual?

💫Abans de començar el teu ritual pots netejar l’espai amb els nostres Melts terapèutics especifics de neteja.
💫Posa la teva espelma de mel en un plat.
💫Envolta l’espelma amb sucre i/o canyella
💫Encèn l’espelma amb un llumí de fusta pensant en el teu propòsit i agraïnt-lo com si ja el tinguessis.

🌟I Si vols et fem la teva espelma de mel personalitzada amb el teu propòsit

ESPELMES DE MEL

Suscripció ESPELMES DE MEL 12 mesos

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint