Ritual de Cap d’any I

Un ritual és un conjunt d’actes simbòlics que, encara que costa d’explicar, funcionen. Un dels motius de que aquestes celebracions funcionin es troba en la mística. Un altre motiu més tangible és que quan tu estàs fent alguna cosa en la qual creus, aquí s’està unint la força més gran que tenim, el poder mental, el poder del subconscient perquè el que creus crees. Per tant, el ritual amb espelma que jo et proposo serà efectiu per la seva energia, però si a més a més tu poses tota la intenció i confiança al que estàs fent, la seva efectivitat es multiplica.

El ritual de cap d’any t’ajuda a deixar anar el que ja no et serveix a la teva vida i donar la benvinguda a tot el que és nou.

Cada any que vivim és un cicle que comença i acaba i el ritual ens ajuda a rebre’l amb una bona predisposició i a acomiadar el que ha passat amb amor perquè aquest nou cicle comenci net d’influències negatives que podíem arrastrar de l’any anterior.

El primer pas abans de fer el ritual de cap d’any és fer un repàs mental de l’any que s’acaba. Cal fer-ho de la manera més positiva possible, és a dir, de les experiències “negatives” extreu el seu aprenentatge i deixa-ho marxar sense aferraments ni rencors. I repassa també els bons moments viscuts, agraïnt aquestes experiències.

Tanca qualsevol assumpte que tinguis pendent: deutes, llibres que has de tornar, neteja el moneder de vells tiquets, llença allò que és vell, etc…

El ritual que jo et proposo és el següent:

Del dia 25 al 31 de desembre posa un Melt de neteja i purificació a l’espai on encendràs l’espelma

Un cop tenim la ment i la casa més nets és el moment propici per encendre l’espelma de ritual de cap d’any.

Per fer-ho buscarem un moment de calma a partir de les 12 de la nit i encendrem l’espelma demanant el millor pel proper any. Deixarem l’espelma en un lloc on no l’haguem de moure i la deixarem consumir fins el final.

I si encara vols fer més complet aquest ritual et convido a descarregar la meditació especial de cap d’any que t’ajudarà a posar consciència als teus propòsits.

Bona sortida d’any 2022 i millor entrada!

MEDITACIÓ

CAP D’ANY

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint