Aromaterapia

Aromaterapia

Ja des de la nostra tendre infància, el nostre olfacte ens ajuda a identificar als nostres pares, també ens ajudarà a descobrir un bon guisat o ens avisarà si un aliment està en mal estat i fins i tot ens ajudarà a trobar parella.
Encara que el nostre sentit de l’olfacte està molt menys desenvolupat que el de molts animals, els estímuls olfactius afecten d’una manera molt específica al nostre estat emocional i anímic. Hi ha olors que ens poden excitar sexualment, altres ens poden fer sentir tristos o enfadats i d’altres poden incitar al nostre cervell perquè emanin emocions positives, etc..

Quan olorem estem creant una espècie de biblioteca de records i d’associacions emocionals, això passa de manera subconscient. Les olors marquen la majoria d’experiències de la nostra vida. Creen una relació amb la nostra memòria a llarg plaç, ja que a través de l’olfacte es generen una sèrie de reaccions entre el sistema límbic (àrea del cervell relacionada amb les emocions i la memòria) i l’hipotàlam (productor d’hormones i regulador emocional). Per això les olors que ens evolten diàriament tenen un impacte directe en les nostres respostes emocionals, fins arribar a moldejar el nostre estat anímic i per tant, alterant la nostra activitat psicològica.

Diversos estudis han demostrat que els olis essencials estimulen el nostre cervell a través del sistema olfactiu, produint una alliberació de neurotransmissors com la serotonina i la dopamina.

Psicologia de l’olor:

Com has vist, les olors actuen a nivell subconscient i potser pensaràs que no pots fer res per fer servir les olors a favor teu. Res més lluny de la realitat!
Espelmes Dalí comptem amb una àmplia gama de melts terapèutics per ambientar la teva llar o el teu negoci segons les teves necessitats:

I ara també comptem amb unes fragàncies per tu!

FRAGÀNCIES ENERGÈTIQUES DALÍ

– Neteja i purificació
– Pau i Benestar
– Seguretat i confiança

i molt aviat

– Per ell… (fragància afrodisíaca per homes, atrau als homes)
– Per ella… (fragància afrodisíaca per dones, atrau a les dones)

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint