Q

Quaresma

Et proposo un viatge per aquesta quaresma.

La quaresma ens convida a reflexionar, deixar anar i estimar.

7 setmanes de camí interior, 7 setmanes per equilibrar els 7 xacres, que són els centres energètics del nostre cos i que enllacen el nostre cos energètic amb el cos físic i amb el món exterior.

Segons la Bíblia la quaresma és temps de dejuni, caritat i oració. Per mi, la religió ben entesa (quan no cau en mans de les persones que ho manipulen) ens ajuda molt en el nostre procés evolutiu i de creixement personal.
Si traslladem el missatge religiós a l’autoconeixement podem dir que la quaresma són 40 dies que ens conviden a:
– Dejuni: és a dir a deixar algun hàbit que sabem que no ens convé o bé a deixar aquella relació que sabem que no ens porta enlloc o aquella feina que tampoc ens nodreix, etc…
– Caritat: Uns dies per desenvolupar l’empatia, per veure a l’altre des d’uns altres ulls, relacionar-nos des d’un cor més net i pur, donar més amor, més abraçades, estimar-nos més a nosaltres mateix@s i també als altres.
– Oració: Temps per dedicar a la reflexió, la meditació i a la reprogramació mental. Aquí hi ha dos ingredients que no ens podem descuidar: la constància i la perseverància, és a dir, val més poca estona però cada dia.

Segons la religió Cristiana 40 són els dies que Jesús es va preparar al desert per tenir un esperit fort, allà va estar en oració profunda i dejuni. Quan va estar prou fort va sortir al carrer a proclamar que Ell era el fill de Deu, i va començar a curar als malalts.

Si traslladem això a l’autoconeixement podem dedicar aquests 40 dies a preparar-nos per despertar una mica més aquesta llum que totes i tots tenim dins nostre, per viure amb més consciència i anar-nos alliberant poc a poc dels programes interns que ens limiten i que no ens deixen viure des del nostre màxim potencial.

T’animo a compartir aquest viatge amb mi des d’on siguis, cadascú fent el seu propi recorregut.

Cada setmana anirem a connectar i a desbloquejar un xacra i per fer-ho pots encendre una espelma energètica del color que li correspon a cada xacra i al al meu canal de youtube (lidia arimany ferrer) trobaràs una meditació i altres eines que t’ajudaran a desbloquejar cada centre energètic.

Per qualsevol dubte, contacta’m!
espelmesdali@gmail.com 623448284

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint