Feliç dia de la dona!

Venim d’una societat totalment masclista i patriarcal i vivim encara en molts aspectes i en molts països molt masclisme.El dia 8 de març celebrem el que hem aconseguit i anem aconseguit per la igualtat de drets entre dones i homes. També és un dia reivindicatiu per les discriminacions que encara hi ha a casa nostra i també a d’altres països del món. El dia 8 de març de 1857 centenars de dones d’una fàbrica tèxtil de Nova York van organitzar una marxa en contra de les condicions inhumanes de treball i de salaris baixos. Els sous de les dones eren entre un 60 i un 70 % més baixos aue els dels homes. A partir de llavors, els anys posteriors en aquella data, altres grups de dones d’altres països van anar organitzant diferents events per aconseguir la igualtat. El 25 de març de 1911, més de 140 dones treballadores d’una fàbrica tèxtil de Nova York van perdre la vida en el tràgic accient per no poder sortir de l’edifici en el qual havien estat tancades sense poder sortir, aquest succés va tenir grans repercussions en els drets de les treballadores. El 1977 l’assemblea general de la ONU va convidar als estat membres a proclamar el dia 8 de març com el dia dels drets de les dones. Des d’aleshores s’ha anat avançant però encara tenim molta feina per fer.

Jo aprofito el dia 8 de març per expandir la meva missió que consisteix en inspirar a les persones, en aquest cas les dones a VIURE en majúscules. M’agrada ser font d’inspiració perquè cadascuna de nosaltres visquem la vida que volguem viure d’una manera lliure i respectuosa. T’animo a ser qui tu vols ser, que tinguis un propòsit de vida, una direcció i la segueixis sense deixar-te influenciar per la opinió dels altres, que la teva seguretat i la confiança en tu siguin més grans que el que et pugui imposar la societat, que malgrat a vegades no et sentis recolzada ni reconeguda tu continuis endavant, seguint el teu camí perquè estiguis convençuda que tu pots aconseguir el que vulguis, que els únics límits que tens, estan a la teva ment. I que puguis portar la vida que tu desitgis encara que aquesta no “encaixi” amb el que la societat ens diu: ser mare, tenir una parella, treballar per un sou, etc… que si això és el que vols, fantàstic, però que sigui perquè tu ho has escollit! I que entenguis que les pors i els dubtes que els altres et posen a tu, són tan sols les seves pors, que tu siguis prou forta perquè no t’afectin, al contrari, que els utilitzis de trampolí per avançar.

Hem preparat un pack especial 8 de març perquè t’ajudi a empoderar-te i a tenir aquesta seguretat davant els reptes i obstacles que segur que et sortiran a la vida i que en puguis sortir més forta i confiada de tots ells. Aquest pack inclou una espelma de mel lila, que t’ajuda a atraure seguretat, poder, saviesa, creativitat i màgia a la teva vida, un melt terapèutic seguretat i confiança amb tres espelmes de te vegetal per impregnar la teva llar d’aquesta energia i una petita mostra de fragància energètica de seguretat per empoderar-te siguis on siguis.
Regala’t aquesta dosi extra d’empoderament, seguretat i confiança i regala’l a totes les dones del teu entorn que creus que es mereixen viure la vida que elles volen viure amb respecte i llibertat.

Feliç dia de la dona!

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint