Inici del viatge astrològic 20 de març

Si mireu avall, veureu com les flors comencen a florir.
Si mireu amunt, veureu que la llum comença a guanyar hores i el Sol i els colors del Cel a guanyar intensitat. I és que ja gairebé olorem, veiem, sentim, notem, toquem i ens carreguem d’energia que està arribant amb la primavera!!

INICI DEL VIATGE ASTROLÒGIC (20 de març)

Segur que heu sentit a dir la frase; com és a dalt és a baix;.
Doncs bé, que passa a dalt amb l’arribada de la primavera?
El dia 20 de Març el Sol entra al signe d’Àries, i inicia una nova volta completa al zodíac, i és que l’any nou astrològic comença en aquest moment.
Àries és el primer dels dotze signes de la roda zodiacal,  signe cardinal i de foc,  té energia d’impuls i creació. És el signe que pertany a la primera casa astrològica, la casa de l’ autoestima, autoconcepte, projectes personals.
Que vol dir tot això?
Doncs que el dia 19 de Març el Sol estarà en l’ últim grau del signe de Peixos, i completant la volta al zodíac, per tant, estarem gaudint del Cap d’Any astrològic.
Moment per resoldre, tancar, sanar, modificar temes que no volem que es repeteixin o estiguin presents en l’inici d’any astrològic. El dia 20 de Març, és moment d’iniciar projectes, definir com volem viure aquests 365 dies que comencen amb aquesta energia de llum. Moment per treballar l’autoestima, l’autoconcepte i tots els temes que hem comentat amb l’energia del Sol a Àries. Dia també per agrair tot el que ha estat, i afrontar amb energia el que serà. Saps que curiosament, el dia 20 de març està declarat des de l’any 2012 el dia internacional de la felicitat?
Així que desitjo que afronteu aquest nou any astrològic, amb energia, gratitud i felicitat per aconseguir tots els vostres projectes.


Gràcies per dedicar el vostre temps a aquesta lectura. I gràcies a @espelmesdalí per impulsar-me a escriure l’article i posar-li llum.

– Cristina @latevaferidaeslaclau.quiron –

Des d’Espelmes Dalí hem creat una espelma única i exclusiva per aquest dia tan especial que hem anomenat la “llum zodiacal”. Aquesta espelma t’ajuda a posar llum en aquest inici de camí, per ajudar-te en els teus projectes,  i potencia una sana autoestima. T’obre el  camí i t’ajuda a desbloquejar qualsevol aspecte de la teva vida durant els primers sis mesos de l’any astrològic (del 20 de març al 20 de setembre) És una espelma en forma de piràmide de base vermella i amb tots els colors xispejats.

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint