ESPELMA SET POTÈNCIES I DELS 7 XACRES

L’espelma set potències és un dels elements més utilitzats en la màgia blanca. És una espelma de set colors ideal per qualsevol ritual on busquis renovar l’energia i obrir-te a l’abundància en totes les àrees de la teva vida.
Tal com fa l’arc de sant Martí, aquesta espelma té el poder de generar esperança i alegria; està carregada amb la força necessària perquè es compleixin els nostres desitjos més profunds. Cada color representa una potència, d’aquí el seu nom. Les 7 potències estan formades per la Unió, el benestar, la força, la protecció, la sort, la prosperitat i l’armonia.
Què significa cada color de l’espelma set potències?

– Vermell: la passió i l’amor.
– Taronja: Prosperitat i energia positiva
– Groc: Riquesa
– Verd: Salut
– Blau clar: Calma
– Blau fosc: Protecció
– Lila: Canvi, transmutació i saviesa.

Així doncs, l’espelma set potències ens ajuda a trobar feina, reforçar les relacions amoroses i altres problemes que poguem tenir a la vida. També ens ajuda a afrontar les pors i les inseguretats que ens posem nosaltres mateixos inconscientment.

També es coneix per l’espelma dels 7 xacres ja que els colors d’aquesta espelma corresponen als set xacres principals.
És vital treballar amb els nostres xacres per mantenir la salut física, mental, emocional i espiritual i gaudir d’una vida plena. El desequilibri dels xacres ens converteix en titelles al vent, incapaços d’equilibrar les nostres emocions i donant-nos la sensació de viure a la deriva.
Quan els set xacres estan oberts i en bon funcionament ens sentim equilibrats. Treballar amb la nostra energia de forma conscient ens torna la capacitat de decisió en la nostra vida.
Sovint pensem que la pau interna és una utopia o que només ho aconsegueixen certes persones amb aquesta capacitat innata. Doncs, sàpigues que tots tenim aquesta capacitat i potencial. És més, tots som, en essència: armonia, pau i, sobretot, amor.
Et convido a obrir la porta d’aquesta pau que ja és dins teu, a conectar amb el silenci intern i obrir els teus centres energètics. Descobreix aquest oasi que hi ha a dins teu.

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint