Perquè és beneficiós encendre espelmes?

PERQUÈ ÉS BENEFICIÓS ENCENDRE ESPELMES?

En el següent article et donaré 8 motius per encendre una espelma. De fet motius n’hi ha molts més dels que jo t’explico i segurament, tu, lector, lectora, en tens d’altres que t’animo a compartir als comentaris i/o a les xarxes socials perquè ens en puguem beneficiar tots. Gràcies per endavant!


El primer motiu que jo crec que és beneficiós encendre una espelma és perquè calma la ment, des de temps immemorables, els foc ens ha captivat, ens ha convidat a observar-lo, a embadalir-nos davant seu. Observar el foc és absolutament calmant i relaxant. Quantes vegades t’has quedat mirant una foguera entrant en un estat de pau absoluta? Encendre una espelma i observar la seva flama et transporta a un estat de calma i benestar. Aquest és per mi, el seu primer poder.


En segon lloc, ajuda a concentrar-te i a connectar amb la teva intuïció. Tots els centres de ioga i de meditació utilitzen espelmes a les seves sessions, doncs tenen el do d’ajudar-te a endinsar-te més fàcilment al teu interior i poder gaudir d’aquestes pràctiques més plenament.Com que ajuda a la concentració, també és molt positiu encendre espelmes a l’hora estudiar i/o fer exàmens. Quan hagis de prendre una decisió important, quan tinguis dubtes i preocupacions pots encendre una espelma demanant-li ajuda, dedicant uns minuts a la meditació o a la reflexió i segur que trobaràs una resposta al teu interior, un camí per seguir caminant.


El tercer motiu per encendre una espelma és per netejar energies negatives.
L’espelma és un element màgic molt important per eliminar energies denses que hi puguin haver als nostres espais i també en nosaltres. Hi ha espelmes que són específiques per purificar l’ambient però totes les espelmes en general, netegen l’ambient. Sempre que notem que el nostre espai està carregat, sempre que haguem tingut una discussió, o quan no estem bé emocionalment les espelmes ens ajudaran a eliminar aquestes densitats, perquè no quedin enganxades a l’espai, ja que si queden a l’espai, les podem absorbir nosaltres en qualsevol moment creant-nos així malestars físics, emocionals i mentals.


El quart motiu és que t’ajuda a crear un punt de llum, i això és literal, tant en el pla físic com energètic. Encendre una espelma t’ajuda a crear un espai de pau i harmonia. La foscor s’associa a les baixes vibracions, la llum és la més alta vibració. Quan encens una espelma, eleves la teva vibració i la vibració de l’espai i això t’ajuda a connectar-te amb la freqüència de la felicitat, l’amor i l’abundància.


Un altre motiu per encendre una espelma és que et connecta amb la divinitat.
Sigui el que sigui per tu la divinitat, quan encens una espelma, aquesta t’obre la porta a connectar amb una saviesa superior, amb una energia superior, et connecta amb la llum que com hem dit és la més alta vibració, i des d’aquí pots fer les teves peticions a l’Univers, demanar els teus desitjos i fer-los realitat.


El sisè motiu que et dono per encendre una espelma és que representa l’element foc. En els rituals sempre hi apareix el foc ja que és el símbol de
la força, del canvi, de la transmutació i de l’escalfor necessària per complir els teus propòsits. 


El penúltim motiu que et dono avui per encendre una espelma, i no per això menys important, és que són grans missatgeres. Les espelmes et donen  missatges que necessites saber en aquest precís moment, et donen claredat. T’obren la consciència a un altre nivell. Et donen una guia, un mapa de què pots fer per millorar algun aspecte concret o què necessites per aconseguir millor equilibri en la teva vida en general.

I el propòsit principal de les nostres espelmes energètiques és el de moure l’energia i desbloquejar possibles obstacles per poder fluir amb la vida.

T’animo a encendre la llum que ja ets!

Lídia

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint