Meditacions

“És impossible parar les onades però sempre pots aprendre a surfejar-les”.

La meditació ens ensenya a mantenir-nos presents i atents a cada instant, amb un cor cada vegada més obert i una ment més clara. La meditació ens ensenya a obrir-nos, a estimar amb tot el cor i a no tenir por d’expressar aquest amor. La meditació ens ensenya, que inclús en els moments més difícils ens podem desidentificar dels inevitables canvis de la vida i que d’aquesta manera ens afectin menys, independentment que siguin dolorosos o de plaer.

La consciència meditativa relaxa la tensió i cura el cos i la ment. 

Hi ha diferents tipus de meditació, els que jo practico i ensenyo són : Mindfulness i visualització.

Aquestes són dues tècniques diferents i alhora complementàries per aconseguir l’art de viure amb consciència, amb un cor més obert i una ment més clarai tranquil·la.

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint