Lectura d’espelmes

Saps que et podem llegir l’espelma que has encès?

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que te’n podem fer la lectura, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna. Les lectures de les nostres espelmes són úniques, especials, diferent a les altres espelmes que podem trobar al mercat, perquè els nostres productes han sigut canalitzats per la seva elaboració. El missatge que ens dóna la cera de l’espelma que has encès un cop s’ha consumit prové de la teva ànima, és una manera que té la teva essència de comunicar-se amb tu. A vegades ens parla de coses que no veiem a simple vista, o que no volem veure, altres vegades ens recorda allò que ja sabem, alguna cosa que hem d’atendre però que no estem fent, és una brúixola, una guia que ens ajuda a evolucionar.

Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un missatge de la nostra ànima per posar atenció a allò que cal per tenir més harmonia a la nostra vida.

És aconsellable que encenem l’espelma en un lloc on no l’haguem de moure durant la seva crema i que tampoc hi hagi corrent d’aire, t’aconsello que si vols que te’n faci la lectura la posis en una safata d’alumini, o si ho prefereixes a sobre d’un paper de forn, el motiu és que a l’hora de fer la lectura necessito una foto per sobre i una per sota de la cera que hagi quedat i si ho posem en un plat normal és bastant més difícil de desenganxar. L’encendrem amb un llumí i la deixarem cremar fins que s’acabi, en el cas que l’espelma s’apagués abans d’arribar al final la tornaríem a encendre però abans faríem una foto del punt on s’ha apagat ja que això també té un significat rellevant per a nosaltres.

Per exemple, has encès una obrecamins perquè et sents bloquejada i resulta que s’apaga just en el punt que hi ha el color lila. Això ens indica que tens alguna resistència al canvi. Et pots preguntar: “Per què no vull canviar?”
La tornes a encendre i quan s’hagi consumit del tot, amb la lectura podrem saber si s’ha pogut moure aquest bloqueig o no. En el cas que no, sempre podem continuar el treball amb altres espelmes. Nosaltres entenem el nostre treball amb les espelmes com un camí evolutiu i per això si cal i ho volem podem anar treballant amb diferents espelmes, seguint el camí que elles ens indiquen. El camí podria ser més o menys així: Encenem una obrecamins i la lectura ens recomana que n’encenem una de color vermell perquè ens cal confiança, voluntat i energia per continuar evolucionant, aquest és un aspecte que fins ara estava amagat i que l’obrecamins ha fet sortir. Encenem la vermella i la seva lectura ens pot dir que hi ha pors que hem d’afrontar i ens podem ajudar si volem d’una espelma negra i blanca…aquest és un treball en espiral, és com anar treient capes d’una ceba per arribar al nucli, a la nostra llum. Podem parar el treball sempre que volguem i en tot cas, sovint les espelmes ens indiquen que podem deixar que l’energia que s’ha mogut amb les espelmes es vagi col·locant al seu lloc, és a dir que en relació al tema en concret no cal que encenguem cap més espelma fins almenys passat un mes. Quan fem la lectura us indiquem quines opcions són les més adequades per tu en aquest moment i com sempre la decisió correcte serà la que prenguis tu.

Per exemple podem encendre una espelma lila amb ulls grocs per demanar un canvi de feina i el missatge que ens pot donar és que hi ha energies negatives que estan bloquejant aquest canvi i que si ho vols continuar treballant amb espelmes pots encendre una espelma per la neteja, o bé que tenim alguna resistència interna que no ens permet fer aquest canvi, en aquest cas seria convenient encendre una lila amb una de mel per potenciar la petició o també pot sortir que l’espelma ha pogut transmutar tot allò que calia i que el canvi està arribant i no cal encendre res més.

En el cas de l’espelma obrecamins li podem fer preguntes i amb la lectura obtindrem la resposta. No se li poden fer preguntes concretes, és a dir, preguntes on la resposta sigui sí o no. Li farem preguntes que ens ajudin a comprendre el perquè de la situació que ens preocupa i a partir de la seva resposta podrem actuar més concretament si cal.

Per exemple encens una obrecamins perquè no tens sort en l’amor, és un tema que tens bloquejat, que no saps què passa però que mai surten les relacions que voldries. La seva lectura ens podria dir que no t’estimes prou a tu mateixa o bé que hi ha algun tema de creences familiars limitants que t’estan bloquejant, o bé que hi pors… O també podria sortir que l’espelma ha pogut desbloquejar el terreny i que sembla que l’amor que busques està disposat a arribar.

Les lectures sempre responen a la intenció amb la qual hem encès l’espelma i no l’encendrem mai intentant manipular res ni ningú. La intenció ha de ser sempre neta i clara i que surti des de l’amor, són espelmes fetes des del cor i així ha de ser també la seva encesa.

Les lectures d’espelma tenen una validesa d’un mes aproximadament, encara que en el món de les energies no hi podem posar un temps molt determinat. La resposta que ens dóna l’espelma és pels propers dies i fins un mes aproximadament, passat aquest temps si no ha arribat el canvi que esperem podem potenciar-ho amb alguna altra espelma o ritual.

En el cas de les espelmes de Sant Joan i Cap d’any la seva lectura és de 6 mesos aproximadament. Ens diu el que hem de tenir en compte i/o treballar els propers 6 mesos.

Testimoni clients

“Fa poc temps que he sortit d’una llarga relació tòxica i em vaig adonar que a mi sola em costava molt sortir d’aquest túnel, la dependència, l’addicció em costava molt de superar. Vaig decidir acudir a les espelmes de la Lídia que en altres ocasions m’han sigut de gran ajuda. Em vaig deixar aconsellar com sempre i vagi encendre l’espelma que em va recomanar : espelma blanca amb ulls negres i vermells. A la poca estona d’encendre-la ja em vaig sentir diferent i després, amb els dies, cada vegada em sentia més lleugera, vaig sentir un canvi realment important, vaig fer un “click”. Quan la Lídia em va fer la lectura em va dir que les pors s’havien transmutat totalment però que em recomanava una altre espelma per ajudar-me en l’empoderament, la fortalesa i la força de voluntat per continuar tirant endavant. Així ho vaig fer, i puc dir que a dia d’avui estic superant aquesta situació que feia anys que em mantenia encallada. He de dir que les lectures em van molt bé per posar consciència i per indicar-me el següent pas que he de fer per continuar evolucionant. Estic enormement agraïda a les espelmes i a la Lídia per la seva lectura. Gràcies.

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.