“El Poder Màgic de l’Eclipse: Ritual amb Espelmes de Ruda i Mel”


L’univers ens brinda sovint esdeveniments celestials que tenen un gran impacte en la nostra vida. Un d’aquests esdeveniments fascinants és un eclipse, una ocasió que uneix el món terrenal amb l’espiritual, obrint les portes a la transformació i l’autoexpressió. El proper eclipse del dia 28 d’octubre del 2023 és una d’aquestes oportunitats úniques que no pots deixar passar. En aquest article, explorarem com pots aprofitar al màxim aquest esdeveniment a través d’un ritual amb espelmes de ruda i mel, connectant amb les energies de l’univers i fent realitat els teus desitjos més profunds.

El Significat d’un Eclipse:
Els eclipsis sempre han captivat la nostra imaginació. Són moments en què la llum esdevé ombra i l’energia es transforma. En la mitologia i les creences antigues, els eclipsis es consideren punts culminants d’energia celestial, i els astròlegs els interpreten com moments d’intensitat emocional i canvi. L’eclipse del dia 28 d’octubre no és una excepció, i molts creuen que pot obrir la porta a una nova fase a la seva vida.

El Ritu de l’Eclipse: Espelmes de Ruda i Mel:
Per connectar amb l’energia de l’eclipse, podem realitzar rituals personals que ens ajudin a manifestar els nostres desitjos i intencions. En aquest cas, les espelmes de ruda i mel són les nostres companyes màgiques. Les dues espelmes tenen significats únics:

  1. L’Espelma de Ruda: Representa la neteja i la purificació d’energies negatives. Encén-la per netejar l’ambient i alliberar-te de qualsevol influència indesitjada. La ruda és coneguda per les seves propietats purificadores i pot ser una companya ideal durant moments de canvi i transformació.
  2. L’Espelma de Mel: Amb el seu suau aroma, representa la dolçor i l’harmonia. Encén-la per manifestar els teus desitjos i intencions per al futur. En aquesta nit d’eclipse, pots visualitzar els teus somnis i objectius mentre la flama il·lumina les teves aspiracions més profundes.

Com Realitzar el Ritual:
Realitzar aquest ritual és senzill i pot ser una experiència personal significativa. Aquí tens els passos per aconseguir-ho:

  1. Troba un lloc tranquil on puguis realitzar el teu ritual sense interrupcions.
  2. Encén primer l’Espelma de Ruda per netejar l’ambient i alliberar qualsevol energia negativa.
  3. Prendre un moment per meditar i alliberar qualsevol energia negativa.
  4. Després, encén l’Espelma de Mel i concentra’t en els teus desitjos i intencions.
  5. Visualitza com aquests somnis es fan realitat i mantingues una actitud positiva i oberta.
  6. Deixa que les espelmes es consumeixin totalment com a símbol de la teva dedicació al teu futur.

Amb aquest ritual, estàs creant un espai sagrat per connectar amb les energies de l’eclipse i atraure tot allò que desitges a la teva vida. És un acte d’autocura i manifestació que pot portar canvis significatius. No deixis passar aquesta oportunitat única de connectar amb l’univers i transformar la teva vida.

Conclusió:
L’eclipse del dia 28 d’octubre del 2023 és una ocasió única per a la transformació i la manifestació dels teus desitjos més profunds. Mitjançant el ritual amb les espelmes de ruda i mel, pots connectar amb les energies d’aquest esdeveniment celestial i influir positivament en la teva vida. Aprofita aquesta oportunitat per créixer i experimentar una màgia inigualable en una nit d’eclipse.

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint