Sant Joan, una nit especial per fer espai a tot lo nou que ha de venir

Hem creat un pack únic per St Joan, unint les creacions de 3 dones medicina i aprofitant la saviesa simbòlica d’aquesta nit tant especial:

La transmutació del que ja no ens serveix per fer espai i intencionar allò que sabem que està alineat amb la nostra essència.

Per això el nostre pack de luxe es compon de 3 elements únics i especials:

  • 1 encens 100% natural de Zamdart, elaborat a partir de plantes i resines on l’aroma no neix d’una base química combustible més oli, sinó que resulta de la combustió directe dels elements originals per netejar l’ambient i el nostre camp energètic
  • 1 una espelma de panal d’abella @espelmesdali creada especialment per la aquest moment, amb tres metxes, per equilibrar passat, present i futur. Amb la primera metxa cremarem allò que ja no ens serveix des de l’energia de l’amor, deixant enrere el passat. Amb la segona metxa donarem llum al nostre present, il·luminant  l’aquí i ara i amb la tercera metxa farem llum al camí que se’ns obre davant nostre. 
  • 1 amulet de @nusosquealliberen, per aquesta nit de St Joan hem escollit la camada de mussols, n’hi ha 5, cada un amb la seva personalitat i el seu mineral propi, tots consagrats en la seva confecció, nus a nus, en meditació connectada a la freqüència de “valor per transitar”. Aprofitant el simbolisme del tòtem mussol que ens aporta aquesta capacitat de veure-hi entre la foscor i aquesta saviesa de saber esperar el moment oportú, teixir-lo amb la freqüència del valor per transitar aquests moments que estem vivint avui en dia carregats de dicotomies, vels i fal·làcies varies.

 Ens ha semblat oportú que aprofitar aquestes dates màgiques que ens marca el calendari des de la mil·lennis per decidir conscientment utilitzar les eines rituals al nostre favor.

 En aquest cas amb l’encens netegem (ens netegem), amb l’espelma posem llum (ens il·luminem) i l’amulet el consagrem perquè ens recordi sempre que connectades a la nostra ànima, la visió genuïna sempre ens acompanya quan amb valor anem fent els passos que requereix el camí per retrobar-nos amb nosaltres mateixes (ens empoderem). 

Ens omple d’amor unir potencials i poder oferir-vos aquet pack que teixeix tots aquests símbols amb consciència i coherència.

Com tots els fruits realment valuosos de la naturalesa, n’hi ha un número finit, en aquesta ocasió 5 (número de la manifestació) i un és el teu, ésser conscient de si mateix i de l’entorn que l’envolta, persona que sap confiar en el que veu i sobretot en el que sent i que sap diferenciar a la perfecció entre els milers de símbols buits que hi ha pel món i els objectes vibracionalment elevats, persona que desitja connectar amb el bioritme natural i que sabrà aprofitar el poder d’aquest pack especial de St Joan per ser cada dia una mica més ella mateixa i així poder veure en el seu entorn aquell món que anhela.

Conscients som valuoses

Juntes som poderoses

En acció som manifestadores.

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint