Sant Joan i la seva màgia

El propòsit principal del ritual de Sant Joan és donar la benvinguda a l’estiu i celebrar el poder del sol i la natura en la màxima esplendor. Es creu que durant la nit de Sant Joan, la barrera entre el món terrenal i el món espiritual es torna més prima, cosa que permet una major connexió amb el diví i la manifestació de desitjos i propòsits, és per això que  en moltes tradicions esotèriques i espirituals, Sant Joan és considerat un moment potent per a la pràctica de ritus i la realització de treballs màgics.

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.