Velas · Melts · Rituales

abundància aromaterapia colors diners espelmes espelmes de mel lectura meditacions melts podcast rituals Treball interior

Neteja

“Neteja i Purificació” L’Energia del color Blanc és la puresa per excel·lència. Representa la perfecció. Es relaciona amb la puresa interior, la neteja i la calma. Està associat amb el setè xacra, el xacra corona, la connexió amb la saviesa Universal divina.

D’entre els seus beneficis cal destacar que encendre espelmes blanques a casa t’ajuda a netejar energies negatives. A més, les espelmes blanques t’ajudaran a relaxar la ment després d’una jornada intensa. El blanc emet la vibració de tots els colors perquè és la suma de tots. Per tant és una espelma imprescindible a casa, un bon comodí per quan no tenim l’espelma que més s’ajusta a les nostres necessitats del moment. Sempre que trobem el color blanc en les nostres espelmes ens estarà fent un treball de neteja.

Aquestes espelmes estan impregnades amb essències naturals i pel sol fet de tenir-les en un espai inclús sense encendre-les desprenen una aroma que purifica i equilibra l’ambient

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.