Política de privacidad

Política de privacitat
Última actualització el 29-set-2022
Data d’entrada en vigor 29-set-2022

Aquesta Política de privadesa descriu les polítiques d’Espelmes Dalí, Avinguda Canigó 14, Barcelona 08552, Espanya, correu electrònic: espelmesdali@gmail.com, telèfon: 623 44 82 84 sobre la recollida, ús i divulgació de la vostra informació que recopilem quan feu servir el nostre lloc web ( https://espelmesdali.com ). (el servei”). En accedir o utilitzar el Servei, esteu consentint la recollida, l’ús i la divulgació de la vostra informació d’acord amb aquesta Política de privadesa. Si no accepteu el mateix, si us plau, no accediu ni utilitzeu el Servei.
Podem modificar aquesta Política de privadesa en qualsevol moment sense cap avís previ i publicarem la Política de privadesa revisada al Servei. La Política revisada entrarà en vigor 180 dies a partir del moment en què la Política revisada es publica al Servei i el vostre accés o ús continuat del Servei després d’aquest moment suposarà la vostra acceptació de la Política de privadesa revisada. Per tant, us recomanem que reviseu aquesta pàgina periòdicament.

Com fem servir la vostra informació:
Utilitzarem la informació que recopilem sobre vostè amb les finalitats següents:

Creació de compte d’usuari
Processament del pagament
Si volem utilitzar la vostra informació per a qualsevol altre propòsit, us demanarem el consentiment i utilitzarem la vostra informació només en rebre el vostre consentiment i, després, només per a les finalitats per a les quals atorguem el consentiment, tret que ens demani el contrari. Llei.

Els teus drets:
Depenent de la llei que s’apliqui, és possible que tinguis dret a accedir i rectificar o esborrar les teves dades personals o rebre una còpia de les teves dades personals, restringir o oposar-te al tractament actiu de les teves dades, sol·licita’ns que compartim (portatge) les teves dades personals. informació a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens vau proporcionar per processar les vostres dades, el dret a presentar una queixa davant una autoritat legal i altres drets que puguin ser rellevants segons les lleis aplicables. Per exercir aquests drets, pots escriure’ns a espelmesdali@gmail.com. Respondrem a la seva sol·licitud d’acord amb la legislació aplicable.
Pots desactivar les comunicacions de màrqueting directe o la creació de perfils que realitzem amb finalitats de màrqueting escrivint-nos a espelmesdali@gmail.com.
Tingueu en compte que si no ens permet recollir o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per tractar-la amb les finalitats requerides, és possible que no pugueu accedir o utilitzar els serveis per als quals es va demanar la vostra informació.

Galetes Etc.
Per obtenir més informació sobre com les fem servir i les vostres opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, consulteu la nostra Política de galetes.

Seguretat:
La seguretat de la seva informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per evitar la pèrdua, el mal ús o l’alteració no autoritzada de la seva informació sota el nostre control. No obstant això, donats els riscos inherents, no podem garantir la seguretat absoluta i, en conseqüència, no podem garantir ni garantir la seguretat de cap informació que ens transmeteu i ho feu sota el vostre propi risc.

Reclamació / Delegat de Protecció de Dades:
Si tens qualsevol consulta o dubte sobre el tractament de la teva informació disponible amb nosaltres, pots enviar un correu electrònic al nostre Oficial de Queixes a Espelmes Dalí, Avinguda Canigó 14, correu electrònic: espelmesdali@gmail.com. Atendrem les vostres inquietuds d’acord amb la legislació aplicable.