La fira de les bruixes

La fira de les bruixes

La fira de les bruixes de Centelles va néixer l’any 1998 a partir de la dita popular ” De Centelles, bruixes totes elles.”
És una festa per a tots els públics entorn a la tradició de les bruixes sàvies, l’esoterisme i la màgia. Es fan espectacles al carrer, un mercat màgic (on nosaltres hi estarem), conferències, carrers temàtics, música, tallers, etc..

Si vols viure la màgia, si vols envoltar-te d’esoterisme i bruixes sàvies no et pots perdre el mercat màgic de Centelles! Vine el cap de setmana del 4 i 5 de febrer a Centelles. El dissabte hi serem a partir de les 11 del matí i fins a mitja nit. I el diumenge de les 10 del matí a les 13 h.

A la nostra parada hi trobaràs espelmes energètiques, els nostres melts terapèutics, les nostres fragàncies energètiques, espelmes de mel, etc… tot per despertar la llum que ja ets!

T’esperem!

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint