ECLIPSE DE LLUNA 8 DE NOVEMBRE

ECLIPSE DE LLUNA 8 DE NOVEMBRE

Estàs preparada per transmutar les teves sombres?
Venim d’un eclipse de sol (25 d’octubre) i ara tindrem un eclipse de lluna en lluna plena. Els eclipses afecten a la Terra, en el moviment de les plaques tectòniques, els oceans, el clima… A les persones també ens afecta sobretot emocionalment. Ens pot fer sentir inestabiliat i fer aflorar algunes pors. En els eclipses s’activen els mecanismes de la inseguretat des de les memòries ancestrals. Els eclipses ens vénen a mostrar el nostre món intern per poder-lo reconèxixer, acceptar i superar. Només veient les nostres pròpies limitacions i reconeixent-les les podrem utilitzar per adob i combustible per evolucionar.

L’eclipse del dia 25 ens convidava a entregar el que era vell per abraçar el que és nou. Se’ns demanava deixar anar sense resistències.

L’eclipse del 8 de novembre ens demana:

– Què sentim que hem deixat de nodrir en nosaltres?
– Què és allò que et proporciona plaer sense dependre de ningú? El teu propi plaer.
– Et dónes temps per tu? Per les teves aficions? Per relaxar-te?

Aquest és un bon moment per fer la pau amb el nostre cos.

– Què necessita?
– He de fer canvis a nivell d’alimentació?
– I en quant a exercici… Li dóno com i quan cal?

També és moment de fer una revisió en l’economia.

– Et sents ben remunerada a la feina?
– Fas el que t’agrada?
– Què és el que més t’apassiona?

Prent-te el descans que necessitis per reflexionar.

Aquest eclipse ens convida a fer una bona neteja interna, si prens consciència d’aquest procés, reflexiones i fas els passos necessaris per continuar evolucionant, estaràs aprofitant la corrent energètica que se’ns ofereix, si et resisteixes probablement ho notaràs emocionalment i físicament els mesos posteriors.

L’espelma que et pot acompanyar en aquest procés és l’obrecamins.

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint