Espelmes · Melts · Rituals

abundància aromaterapia Atracció colors espelmes espelmes de mel lectura meditacions melts podcast rituals Treball interior

Superació · Pors

“Pors” L’Energia del color, el negre és el color que s’associa al que és ocult, a les pors. El seu principal benefici és el de desbloquejar pors, moure l’energia perquè aquestes puguin ser transmutades així com també absorbir la negativitat.

Sempre que hi hagi el color negre en les nostres espelmes estan fent un treball de neteja d’energies negatives i de mobilització de les pors.

Pots regalar aquesta espelma quan la persona viu des del temor i també és útil en neteja d’espais, sobretot quan anem a viure a una nova vivenda o notem que hi ha negativitat a casa o al nostre despatx o local comercial.

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.