Espelmes · Melts · Rituals

abundància aromaterapia colors espelmes espelmes de mel lectura meditacions melts neteja podcast rituals Treball interior

Protecció · Família

“Protecció familiar. Papers, documents”. L’Energia del color, el Marró és el color de la Terra i s’associa a l’estabilitat, la protecció i la família.

Els beneficis que t’aporten les espelmes marró és l’equilibri familiar i també per temes de papers, documents i judicis.

Sempre que trobem el color marró ens les nostres espelmes, ens estarà ajudant en temes familiars i de papers. És ideal per regalar a aquelles persones que tenen conflictes familiars i temes de papers estancats i processos judicials.

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.