Espelmes · Melts · Rituals

abundància aromaterapia Atracció colors espelmes espelmes de mel lectura meditacions melts podcast rituals Treball interior

Força · Energia

“Força, voluntat, energia.” el vermell és el color de la sang, del foc, de la passió, és excitant i estimula l’acció. Està relacionat amb el primer xacra, xacra arrel: la seguretat. D’entre els seus beneficis cal destacar la seva energia i força. Pots encendre una espelma vermella quan et sentis apàtica, cansada, esgotada, aquells dies que sents que no tens energia. També pots encendre aquesta espelma perquè les teves relacions estiguin basades en l’amor verdader i no perdin la xispa i la passió. T’ajuden a confiar en tu mateixa, t’aporten seguretat. Sempre que trobis el color vermell en les nostres espelmes estaràs potenciant l’energia, la força i la passió.

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.