Espelmes · Melts · Rituals

abundància aromaterapia Atracció colors espelmes espelmes de mel lectura meditacions melts podcast rituals Treball interior

Feina · Estudis

“Saviesa, il·luminació, feina, estudis. Llum”. L’energia del color, el groc és el color de la saviesa, està relacionat amb la feina, els estudis i també amb el tercer xacra, el plexe solar, el xacra del poder. D’entre els seus beneficis cal que sàpigues que et pot ser de gran ajuda si tu o els teus fills teniu exàmens.

També t’ajudarà en la feina i juntament amb la blava, t’ajudarà a estar connectada amb la teva saviesa i prendre bones decisions.

Sempre que trobis el color groc en les nostres espelmes estaràs treballant la connexió amb la llum. És ideal per regalar als teus fills quan tinguin exàmens i també quan et calgui una empenta en la feina.

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.