Espelmes · Melts · Rituals

abundància aromaterapia Atracció colors espelmes espelmes de mel lectura meditacions melts podcast rituals Treball interior

Èxit · Abundància

Totes les espelmes que trobaràs en aquest apartat han estat creades i intencionades per atraure l’èxit i la sort en tots els aspectes de la teva vida: amor, salut, diners, pau… Cada vegada que encenguis una d’aquestes espelmes estaràs plantant una llavor perquè creixi l’èxit en tots els aspectes de la teva vida.

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.