Espelmes · Melts · Rituals

abundància aromaterapia colors espelmes espelmes de mel lectura meditacions melts podcast rituals sant joan Treball interior

Calma · Benestar

“Calma i benestar”. L’Energia del color, el Blau és el color de la ment, simbolitza la calma. Està associat amb el cinquè xacra, el xacra del coll, la comunicació de qui som realment.

D’entre els seus beneficis destaca que t’ajuda en els moments d’estrès, en aquells moments que necessites pau i claredat mental, En les situacions que has de prendre alguna decisió.

També t’ajuda a crear un ambient tranquil i relaxat a casa o a l’oficina. Et costa dormir? Encén una espelma blava i deixa que les vibracions de pau penetrin en el teu interior. És de gran ajuda quan necessites equilibri i serenitat .

Sempre que trobem el color blau en les nostres espelmes ens estarà ajudant en la calma i la tranquil·litat.És ideal per regalar als nuvis ja que és el color de la fidelitat.

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.