Com escollir una espelma

Com escollir una espelma

Totes les espelmes que oferim treballen a nivell personal, per exemple si dos membres de la mateixa família necessiten un canvi de feina n’encendran una cadascú perquè cada persona necessita un moviment energètic diferent. Podem encendre espelmes per dues o més persones quan és un tema familiar a treballar, per exemple l’armonia familiar, l’amor… o quan tenim un projecte comú amb altres persones, per exemple en el cas d’un negoci que hi ha més d’un soci, en aquest cas es podria encendre en comú.
Tot i que siguin espelmes personals,no cal que les encengui la persona en concret, podem encendre espelmes per altres persones, de fet, un dels serveis que oferim des D’Espelmes Dalí és l’encesa d’espelmes i rituals des de la nostra consulta.
Cal saber que totes les nostres espelmes energètiques són com bateries, és a dir, com més grans són més energia mouen i per tant, més feina fan. És per això que les espelmes petites normalment les utilitzem més per un manteniment que no pas paer anar a desbloquejar o treballar algun tema. Les de mida petita també són les que utilitzem en infants ja que ells són éssers molt purs. Quan hi ha un tema important a tractar utiitzarem sempre les espelmes de mida gran per aportar el màxim d’energia a la situació en concret.

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint