La Màgia de la Lluna Minvant i les Espelmes Energètiques de Neteja

L’astrologia i l’espiritualitat sempre han estat intrínsecament lligades als cicles lunar. La lluna, amb les seves fases canviant, exerceix una influència profunda en les nostres vides, i la fase de lluna minvant no n’és una excepció. En aquest article, explorarem la poderosa influència de la lluna minvant i com podem aprofitar-la amb l’ajuda d’espelmes energètiques de neteja.

La Lluna Minvant: Un Temps de Reflexió i Alliberament

La fase de lluna minvant es produeix quan la lluna disminueix el seu tamany aparent en el cel nocturn. Des de la perspectiva de l’astrologia, aquesta fase és un moment d’introspecció, reflexió i alliberament. És un període en el qual podem deixar enrere allò que ja no ens serveix, netejar les nostres vides d’energies negatives i preparar-nos per a un nou cicle lunar.

El Poder de les Espelmes Energètiques de Neteja

Les espelmes han estat utilitzades durant segles en rituals espirituals i màgics. Les espelmes energètiques de neteja són eines poderoses que poden ajudar-nos a aprofitar l’energia de la lluna minvant per purificar i renovar el nostre ser interior. Aquí teniu alguns passos per realitzar un ritual de neteja amb espelmes durant la lluna minvant:

  1. Preparació: Troba un lloc tranquil i sense distraccions. Prepara l’espelma de ruda amb mel.
  2. Meditació: Encén l’espelma de ruda amb mel i medita durant uns minuts. Visualitza totes les energies negatives que desitges alliberar.
  3. Mentre ho fas, pots recitar afirmacions positives o paraules d’alliberament, com “Deixo anar el que ja no em serveix” o “Em netejo de totes les energies negatives”.
  4. Visualització: Mentre l’espelma de ruda amb mel crema, visualitza com el teu ser es omple de llum i puresa. Sent com et lliures de les càrregues emocionals i energètiques que has estat portant amb tu.
  5. Gràcies: Al final del ritual, agraeix a la lluna minvant per la seva ajuda en la purificació. I deixa que l’espelma faci tota la seva feina de neteja deixant-la consumir del tot.
  6. Un cop consumida ens pots enviar la foto del resultat perquè te’n fem la lectura.

Conclusió

La lluna minvant ens ofereix una oportunitat preuada per alliberar-nos de càrregues emocionals i energètiques, i l’ espelma energètica de ruda amb mel de neteja potencien aquest procés. Realitzar un ritual de neteja durant aquesta fase llunar ajuda a renovar-nos i preparar-nos per a un nou cicle de creixement i transformació.

La màgia de la lluna minvant i l’espelma energètica de ruda amb mel són eines poderoses per connectar amb el teu ser interior i cercar l’harmonia i la purificació a la teva vida. Aprofita aquesta influència lunar i descobreix la transformació que pot aportar a la teva vida!

Aquesta neteja és recomanable cada més en lluna minvant.En propers articles et parlarem de neteges més profundes.

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint