Com Atraure els diners amb les Espelmes de Mel


L’ésser humà ha buscat durant segles mètodes i rituals per atraure la prosperitat econòmica. Un d’aquests mètodes que s’ha utilitzat des de temps antics és l’ús d’espelmes de mel. Les espelmes sempre han estat considerades eines poderoses en la màgia i les pràctiques espirituals, i les espelmes de mel són una eina versàtil que pot ajudar a augmentar les teves oportunitats econòmiques i a atraure la prosperitat. En aquest article, et guiaré a través d’alguns rituals senzills que et permetran aprofitar al màxim aquesta potent eina màgica.

La Màgia de les Espelmes de Mel:
Les espelmes de mel són un element clau en moltes tradicions màgiques. La mel és un ingredient conegut per la seva dolçor i les seves propietats que atrauen les coses agradables. Això fa que les espelmes de mel siguin una eina ideal per a ritu-als de prosperitat i atracció de diners.

Ritual de la Mel: Atraure la Prosperitat Econòmica:
Segueix aquests senzills passos per realitzar un ritual per atraure la prosperitat econòmica amb les espelmes de mel:

  1. Recol·lecta els materials: Necessitaràs una espelma de mel i un paper i bolígraf. Pots optar per una espelma de mel de color groc per augmentar la seva eficàcia en qüestions econòmiques.
  2. Crea una intenció clara: Abans de començar, pren un moment per centrar-te i visualitzar la teva intenció. Què desitges aconseguir econòmicament? Sigues específic.
  3. Encén l’espelma de mel: En un lloc tranquil i segur, encén l’espelma de mel. Concentrat en la flama i la seva relació amb la dolçor i l’atracció de coses positives.
  4. Escriu la teva intenció: En el paper, escriu clarament la teva intenció en forma afirmativa. Per exemple, pots escriure: “Atraic l’abundància econòmica i les oportunitats a la meva vida”.
  5. Crema el paper: Amb la flama de l’espelma de mel, crema el paper amb la teva intenció escrita. Mentre el paper es converteix en cendres, imagina com la teva intenció es fa realitat.
  6. Agraïment i visualització: Mentre l’espelma continua cremant, dóna les gràcies a l’univers i visualitza la teva vida plena d’abundància econòmica. Menta una actitud positiva i oberta.
  7. Deixa que l’espelma es consumeixi: Deixa que l’espelma de mel es consumeixi totalment. Mentre ho fa, l’energia de la mel seguirà treballant per atraure la prosperitat econòmica a la teva vida.


Les espelmes de mel són eines màgiques versàtils i poderoses per a la prosperitat econòmica. El ritual de la mel és només un exemple de com pots utilitzar-les per a aquest propòsit. Recorda que la clau està en la intenció i la visualització. No deixis que les preocupacions financeres et dominin; en canvi, treballa amb les energies de l’univers i les espelmes de mel per atraure l’abundància econòmica que desitges. La màgia està a les teves mans.

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint