Quan el pes de les vivències ens deixa esgotats a l’acabar l’any

IMG 20231031 WA001022

Quan el pes de les vivències passades ens deixa esgotats, i les emocions es converteixen en una càrrega aclaparadora, el desig d’una purificació energètica emergeix com una necessitat imperiosa. En aquests moments crucials, les espelmes de mel de neteja d’Espelmes Dalí esdevenen més que simples fonts de llum suau; es converteixen en guies que naveguen les aigües turbulentes de les emocions. Encendre la Ruda de Mel de Neteja es converteix en un ritual que ofereix refugi emocional, alliberant tensions i obrint camí a un corrent d’energia purificadora.

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.