Espelmes · Melts · Rituals

abundància aromaterapia Atracció colors espelmes espelmes de mel lectura meditacions melts podcast rituals Treball interior

Salut · Sort

“Sort, salut i esperança”. L’Energia del color, el verd és el color de l’esperança. S’associa amb la naturalesa i amb el xacra del cor, amor incondicional. D’entre els seus beneficis cal destacar la salut i la sort.

Sempre que trobis el color verd en les nostres espelmes estaràs potenciant la sort i la salut. És una espelma ideal per regalar a tothom, ja que tots volem gaudir d’una bona salut, i, per què no també bona sort!.

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.