Espelmes · Melts · Rituals

abundància aromaterapia Atracció colors espelmes espelmes de mel lectura meditacions melts podcast rituals Treball interior

Amor · Autoestima

“Amor i Autoestima” L’Energia del color, el rosa és el color de l’amor i el compromís. Representa l’energia femenina i està associat al xacra del cor. Els seus beneficis són per l’amor i l’armonia. Es pot utilitzar per estabilitzar un amor de parella, familia, amistats… o bé per augmentar l’autoestima.

Sempre que trobis el color rosa en les nostres espelmes estaràs potenciant l’amor. És ideal per regalar a la teva parella, fills, pares, etc.. en definitiva per tots als qui vulguis demostrar el teu amor.

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.