Preparant-nos per a un Nou Inici: Visualització i Intenció amb Espelmes de Mel

En aquesta època de reflexió i renovació, ens endinsem en el fascinant món de la preparació per a un nou any. Descobrirem com la visualització conscient i l’ús de les espelmes de mel poden ser eines poderoses per manifestar els nostres desitjos i intencions en aquesta nova etapa.

nvinguts, estimats lectors d'Espelmes Dalí! En aquesta època de reflexió i renovació, ens endinsem en el fascinant món de la preparació per a un nou any. Descobrirem com la visualització conscient i l'ús de les espelmes de mel poden ser eines poderoses per manifestar els nostres desitjos i intencions en aquesta nova etapa.

**1. Reflectir sobre l’Any que Passa:

Abans de mirar cap al futur, prenem un moment per reflexionar sobre l’any que s’acaba. En primer lloc, analitzem què hem après i els èxits que hem aconseguit. A més, considerem els desafiaments que hem superat.

Aquesta introspecció, sens dubte, ens ajudarà a posar en perspectiva les nostres metes per al proper any.

**2. Visualitzar els Nostres Desitjos:

La visualització és una eina poderosa per manifestar els nostres somnis. Dediquem temps a tancar els ulls i imaginar com volem que sigui el nou any. Visualitza’t a tu mateix assolint les teves metes, sentint-te feliç i realitzat. Aquesta pràctica, a més, ens ajuda a connectar amb els nostres desitjos més profunds.

**3. Preparar un Espai per a la Visualització:

Crea un ambient tranquil i agradable per a la teva pràctica de visualització. Encén algunes espelmes per donar una llum suau i acollidora. Les espelmes de mel són especialment adequades per a aquesta ocasió, ja que la seva dolça flama simbolitza la manifestació dels desitjos.

**4. Ritual amb Espelmes de Mel:

Selecció de Espelmes: Escull espelmes de mel de qualitat. La mel és coneguda per les seves propietats dolces i nutritives, i això es tradueix en una energia positiva en la teva pràctica.

Establir Intencions: Abans d’encendre les espelmes, pren un moment per escriure les teves intencions per al nou any. Què vols atraure a la teva vida? Amor, salut, èxit professional? Deixa-ho per escrit i col·loca-ho prop de les teves espelmes.

Encén les Espelmes de Mel: Amb una ment oberta i concentrada, encén les teves espelmes de mel. Mentre les flames de les espelmes brillen, visualitza les teves intencions manifestant-se i omplint la teva vida de positivitat.

Mantenir la Concentració: Mantingues la teva atenció en les flames i en els teus pensaments positius. Deixa que les espelmes de mel actuïn com a canalitzadors d’energia per a les teves intencions.

**5. Agraïment i Preparació:

Al final del ritual, expressa gratitud pel que tens i pel que està per venir. Les espelmes de mel han estat un mitjà per convidar energies positives a la teva vida, i agraïr-ho reforçarà la seva eficàcia.

Conclusió: Un Nou Inici Amb Energia Positiva:

Amb aquest ritual, estem preparats per abraçar el nou any amb una mentalitat positiva i clara. La combinació de la visualització conscient i l’ús de les espelmes de mel pot ser una manera efectiva de manifestar els nostres desitjos més profunds. Així que encén les teves espelmes, visualitza el teu futur brillant i fes que aquest nou inici sigui una etapa plena d’èxits i alegries.

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint