Melts

Imagina’t un món sense olors, seria molt trist.

Les olors i els seus efectes influeixen en la nostra vida quotidiana, moltes vegades sense que ens n’adonem. Les olors influeixen vulguem o no vulguem.
L’olfacte ens ajuda per exemple a no consumir aliments en mal estat o a advertir una fuga de gas..

Els aromes ens poden ajudar a relaxar o estimular, a sentir-nos mé o menys còmodes. I això ens ho ha demostrat l’aromateràpia.

L’aromateràpia és una teràpia complementària que fa servir material volàtil de les plantes (essències) amb el propòsit d’alterar la ment de les persones, el seu estat d’ànim, les seves funcions cognitives i/o la seva salut.
L’aromateràpia es va iniciar en l’antiguitat amb olis aromàtics obtinguts per infusió de plantes assecades en oli i després escalfant-les i filtrant-les. Més endavant es van començar a fer essències a través de la destil·lació, avui dia es continua fent així.
L’aromateràpia actua de manera natural sobre el sentit de l’olfacte, mitjançant l’absorció de les partícules volàtils al torrent sanguini on els receptors de l’olfacte transporten les olors directament al sistema límbic que és l’àrea del cervell que s’encarrega de les emocions, l’instint i l’humor.
Les aromes poden exercir el seu efecte en les persones de manera totalment inconscient. Per això es perfumen els vestíbuls dels hotels perquè els clients s’hi sentin còmodes, les botigues de roba intenten tenir fragàncies agradables així com els spas. Són fragàncies subliminals.

Amb els nostres melts aprofitem aquesta medicina ancestral, ens ajudem de l’aromateràpia per aconseguir més armonia a casa i a la nostra vida.

Els melts són uns bombonets de cera de soja impregnats d’essències que es fonen en un cremador amb la flama d’una espelma vegetal. Mentre el bombonet es va desfent va alliberant el seu aroma per tota la casa. Aquí és on es posa en marxa la màgia de l’aromateràpia.

Amb els nostres melts volem aportar un suport a les espelmes energètiques. Els hi diem melts terapèutics perquè els seus aromes els hem estudiat molt bé per tal de tractar al màxim de bé diferents aspectes de la nostra vida.

Ara mateix pots trobar 6 melts terapèutics DALÍ diferents:
💙 PAU INTERIOR I EXTERIOR.
❤️ CONFIANÇA I SEGURETAT
💛 ABUNDÀNCIA I PROSPERITAT
🤍 NETEJA I PURIFICACIÓ
💞 AMOR I AUTOESTIMA
🧡 ALEGRIA DE VIURE

Tot i que ja estem pensant en incorporar novetats.

Un dels avantatges dels melts respecte a les essències o les espelmes, en quant a aroma, és la seva llarga durada. Un sol melt té unes 20 hores de durada sense perdre la seva olor. Així els nostres paquets de 6 melts ens proporcionen un mínim de 120 hores d’aromateràpia.

Com utilitzar els nostres melts:

Necessites un cremador, espelmes de te vegetal (QUE NO SIGUIN DE PARAFINA) i el melt que necessitis en aquest moment.

Posarem el melt a la part superior del cremador i encendrem l’espelma de te vegetal a sota. A mesura que el melt es vagi desfent anirà desprenent el seu agradable aroma. Quan l’espelma de te s’acabi el melt s’anirà refredant fins a quedar pres. Podem repetir l’encesa sempre que haguem deixat reposar un mínim de dues hores el cremador per evitar un sobreescalfament. Podem reutilitzar el melt fins a 20 hores aproximadament o fins que deixi de fer olor. Quan vulguem canviar el melt, podem encendre l’espelma de te fins que es comenci a fondre el bombonet i amb un paper de cuina i precaució per no cremar-nos, el treurem del cremador per poder-hi posar el que volem.

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint