Calendari d’advent Dali, calendari de llum

L’advent és el temps que transcórrer durant les quatre setmanes prèvies al Nadal. És un temps de preparació, d’introspecció, d’espera… Des de Dalí et proposem posar llum a aquest camí per atraure l’abundància en tots els aspectes de la teva vida: Salut, felicitat, amor, prosperitat.. i aprofitar l’energia d’aquests dies i la màgia de les nostres espelmes ritualitzades.

Ritual Calendari Advent

Tot i que l’advent i el Nadal el tenim molt relacionat amb a religió i el naixement de Jesús, des del punt de vista del desenvolupament personal la figura de Jesús és una metàfora de la nostra llum interior, de la nostra fortalesa interna, de la connexió amb el nostre ser intern, ànima, essència, inconscient o com ho volguem anomenar, per esdevenir cada vegada més lliures, més feliços, més conscients i amb més Pau interior.
Aquest temps d’advent és el que ens prepara per aquesta connexió.
És un temps de reflexió, els dies més curts de l’any ens conviden a parar, mirar endins, reflexionar i si cal fer algun canvi de direcció, d’hàbits, de relacions, etc.. per connectar amb la nostra saviesa interna, amb aquest oasi de Pau que totes i tots tenim dins nostre, en definitiva, ens acosta a la felicitat.

La idea de fer aquest calendari d’advent, neix de la nostra inquietud per el desenvolupament personal i el creixement interior. i per la necessitat que veiem al dia a dia de parar uns instants i retrobar-nos a nosaltres mateix@s, tenir més salut i connectar amb la felicitat, l’alegria de viure i l’abundància que totes i tots ens mereixem.

El nostre particular calendari d’advent és un calendari de llum. Són 25 espelmes ritualitzades i intencionades per acompanyar-te aquest camí de Pau, felicitat, amor, salut i abundància.
El calendari d’advent de Dalí consta de : ( 1 espelma blanca, 23 espelmes de mel natural petites i una espelma de mel gran), 4 melts i unes espelmes de te per fondre els melts.
Les espelmes de mel petites duren entre 30 i 60 minuts, i la idea és que t’acompanyin en aquest camí d’advent, un camí que si el fas amb consciència t’acostarà cada dia més a la felicitat. Et recomanem encendre-les cada dia quan comencis la teva pràctica de meditació i /o relaxació i la deixis consumir completament.
Les dues espelmes que són diferents són per obrir i tancar el ritual de l’advent. L’espelma blanca l’encendrem el primer dia, el dia 1 de desembre i està intencionada per netejar i purificar les energies per començar aquest camí cap a la llum. Continuarem el nostre camí amb les 23 espelmes de mel natural intencionades i acabarem el calendari de Llum amb l’espelma de mel més gran l’encendrem el dia de Nadal com a celebració del nostre treball per donar llum a aquest nou despertar.
Els 4 melts que trobeu són un per a cada setmana, el podeu fondre durant l’estona que dediqueu a la meditació i el dia següent continueu. Al cap de set dies canvieu el melt. Començarem pel melt blanc (neteja) la primera setmana, la segona setmana podeu encendre el melt lila (Pau) per deixar entrar la calma a les vostres llars. La tercera setmana encendrem el melt taronja perquè permetre’ns viure amb alegria i plaer, i per últim, la quarta setmana encendrem el melt de l’abundància (daurat) que ens ajudarà a pujar la vibració energètica.
Al nostre canal de youtube “Espelmes Dalí” hi trobaràs 25 meditacions i exercicis reflexius , un per cada dia que t’acompanyaran en aquest camí.

Els que ja tingueu l’hàbit de meditar cada dia una estoneta, aquest calendari és un bon exercici motivador per fer durant 25 dies seguits.
Pels que no esteu encara habituats a tenir aquesta estona per vosaltres cada dia serà un bon començament i després dels 25 dies ja tindreu l’hàbit agafat per a continuar.

És un repte de 25 dies que us animo a fer dedicant-li la vostra plena atenció, és a dir, no val a escoltar l’àudio mentre fas el dinar o estens la roba. Fes-te el favor, si vols, de regalar-te aquests 10 minuts al dia durant 25 dies i després tu mateix/a valores si et compensa continuar o no.

Desitjo que gaudeixis del nostre Calendari de Llum!

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint