Auto Coneixement

Des de que tinc record, he sigut una persona inquieta, sempre m’ha agradat molt escoltar les persones i aprendre de tothom, ja des de ben petita m’agradava escoltar a la gent, sobretot els adults.
A la meva adolescència em vaig sentir molt perduda, va ser com si de sobte em trobés en el món dels “grans” sense saber com hi havia anat a parar, va ser aquí on em vaig convertir en una buscadora incansable del sentit de la vida, de la felicitat, necessitava trobar un sentit a tot plegat.
Primer vaig ser durant molts anys autodidacta, llegia molts llibres d’autoconeixament, autoajuda i creixament personal fins que em vaig adonar que no n’hi havia prou amb això, que havia de construir unes bases fermes perquè sinó tota aquella informació que llegia o escoltava era fum. Als 29 anys vaig entrar a una escola d’autoconeixament que va representar un abans i un després a la meva vida. Aquí es va desmontar tot el meu món intern quan vaig anar descobrint qui era jo realment, quan em vaig començar a retrobar amb mi mateixa, va ser un procés incòmode i molt nutritiu alhora. Vaig cursar els 4 anys que durava l’escola i amb les eines que em van donar he continuat aquest camí que sé que mai acabarà. Posteriorment he assistit a moltes conferències, he fet teràpia i he contintuat llegint tant com he pogut però sobretot aprenc molt de la vida, del camp de treball, del dia a dia, de les persones i les situacions que se’m posen a davant. Visc cada dia de la meva vida amb una actitud d’aprenent de la Vida.

He treballat sempre de cara al públic, primer d’esticient i de seguida em vaig especialitzar de massatgista. Quan ve gent a la consulta a fer-se un massatge o una sessió de reiki moltes vegades em diuen que venen per les meves mans i també perquè els agrada molt parlar amb mi, que els fa sentir millor. A mi també m’agrada molt parlar, motivar i inspirar a les persones.

Per això vaig sentir que havia de compartir tot aquest coneixament adquirit i viscut més directament i va ser quan vaig començar a fer sessions d’autoconeixament, mindfulness i sana autoestima.
He fet sessions grupals però sobretot les faig individuals. Són sessions totalment personalitzades, on segons el moment vital i evolutiu de la persona encarem un camí o un altre. M’agrada donar eines útils pel dia a dia, que t’ajudin a sentir-te més en pau i en armonia amb tu mateixa i amb el món.
En aquestes sessions aprendràs a contectar amb tu mateixa, a trobar aquest espai de Pau i calma que habita a dins teu, a estimar-te tal i com ets ara mateix, ententen que ja ets perfecte ara i aquí, a sanar ferides del passat, a perdonar i perdonar-te i sobretot a ENCENDRE LA LLUM QUE JA ETS.

Les sessions poden ser presencials o online.

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.