I tu, què fas per vacances?

La paraula vacances deriva del verb llatí “vacare”, que significa estar lliure de responsabilitats i obligacions.

A l’Edat Mitjana aquest concepte estava íntimament lligat al concepte de “temps sagrat” o temps lliure de les preocupacions terrenals per poder-se enfocar en assumptes espirituals o personals.

És important que durant les vacances dediquem temps a fer aquelles coses que ens alegren el cor. Sovint aprofitem les vacances per fer moltes activitats, omplim totes les hores fins a quedar exhausts i no tenim en compte la necessitat d’estar soles, en silenci, simplement gaudint d’un passeig o d’escoltar les onades al mar o el cantar dels ocells a la muntanya.

Diverteix-te, juga, riu i connecta amb la naturalesa i amb la teva essència.

I, és més, no esperis les vacances per trobar temps per tu. És necessari tenir cada dia una estona sagrada per fer allò que vulguis, per fer allò que et fa feliç, allò que et fa sentir en pau. I saps què? No només et sentiràs millor amb tu mateixa sinó que seràs més productiva. Sí! Ho has entès bé! Relaxa’t i pren temps lliure per ser més productiva.

Sabies que les millors idees que han canviat el món han sorgit de moments d’oci? Einstein passava moltes hores navegant amb veler i connectant amb el seu nen interior. A l’inventor de la màquina de cosir se li va acudir la idea mentre somiava amb un nadiu d’una illa que aguantava una llança amb un forat a un extrem.

Els moments de relax són una manera genial d’invertir el temps i de connectar amb la teva creativitat i quan aquesta sorgeixi t’aportarà idees que sacsejaran el teu món.

APROFITAR LES VACANCES PER RELAXAR-TE CONTRIBUEIX MOLT POSITIVAMENT AL TEU ÈXIT.

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.