Cera d’abella pura de colors

Estem molt contentes d’anunciar-vos que hem ampliat la nostra gamma de productes i ara som fabricants de cera d’abella de colors. Aquest nou producte està disponible en blocs i en làmines, oferint així diverses opcions per a les vostres necessitats creatives i pràctiques.

Blocs de Cera d’Abella: Dona Vida a les Teves Espelmes

Els nostres blocs de cera d’abella de colors són perfectes per als artesans i entusiastes de les espelmes que volen crear les seves pròpies obres d’art. Aquests blocs, fets amb cera d’abella 100% natural de la península ibèrica, són ideals per a fondre i modelar espelmes úniques i personalitzades. Els colorants naturals que utilitzem garanteixen uns colors bonics i alhora conserven la seva naturalitat, mantenint al mateix temps la puresa i l’autenticitat de la cera.

Làmines de Cera d’Abella: Creativitat i Versatilitat

A més dels blocs, també oferim làmines de cera d’abella de colors. Aquestes làmines són ideals per a projectes de manualitats, per decorar espelmes ja fetes o per a altres aplicacions creatives. La flexibilitat de les làmines permet treballar fàcilment en una temperatura ambient de més de 20º .Amb elles i aconseguir resultats sorprenents amb poc esforç. Als infants els encanta.

Un Producte Natural i Sostenible

Ens enorgulleix poder oferir-vos un producte que és completament natural i respectuós amb el medi ambient. La nostra cera d’abella prové de fonts sostenibles de la península, garantint així la seva alta qualitat i puresa. Els colorants que utilitzem també són naturals, assegurant que el producte final sigui segur i lliure de productes químics nocius.

Per què Triar la Nostra Cera d’Abella?

Qualitat: La nostra cera d’abella és de la més alta qualitat, garantint un producte pur i natural.

Varietat de Colors: Oferim una àmplia gamma de colors, tots ells aconseguits amb colorants naturals.

Versatilitat: Tant els blocs com les làmines són ideals per a diferents aplicacions, des de la fabricació d’espelmes fins a projectes de manualitats.

Sostenibilitat: Compromesos amb el medi ambient, utilitzem cera d’abella provinent de fonts sostenibles.

On Comprar

Podeu trobar els nostres blocs i làmines de cera d’abella de colors a la nostra botiga en línia. Exploreu les opcions disponibles i deixeu volar la vostra creativitat amb els nostres productes de cera d’abella.

No dubteu en contactar-nos per a qualsevol pregunta o per a més informació sobre els nostres productes. Per altres quantitats podeu consultar-nos la disponibilitat i preu. També disposem de ble encerat per garantir una bona crema.

Estem aquí per ajudar-vos i per assegurar-nos que tingueu tot el que necessiteu per als vostres projectes.

Gràcies per confiar en nosaltres. Esperem veure les meravelloses creacions que fareu amb la nostra cera d’abella de colors!

Fins aviat!

Lídia i Judith.

sobre mi

Em dic Lídia, em considero una buscadora incansable del sentit de la vida, somiadora, idealista i poc conformista. Sóc inquieta i emprenedora per naturalesa. I fent honor al meu nom, sóc líder i lluito pel meus ideals.

Feu un comentari

Com et poden ajudar les espelmes?

Lectura de les nostres espelmes

Una de les particularitats de les nostres espelmes és que tenen una lectura pròpia, és a dir, un cop l’espelma s’ha consumit podem llegir el missatge que ens dóna.

És un missatge que va directe a la nostra ànima, és una manera de comunicar-nos amb el nostre inconscient, amb allò que, a vegades, no veiem a simple vista o que no volem veure… aquesta lectura està enfocada sempre a ajudar-nos a evolucionar.
Des d’espelmes Dalí no entenem la lectura de les nostres espelmes com una predicció del futur, sinó com un avís, una pista de què podem fer per estar més en harmonia.

Descobriu-ne més des de Espelmes Dalí

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint